Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

BAZAAR ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΩΝ

Ετοιμαζόμαστε για Χαλκιδική! Το ΣΚ 30-31 Ιουλίου θα βρεθούμε στην Ν. Καλλικράτεια για ένα ακόμη Bazzaar! Σας περιμένουμε με νέα σχέδια σε κοσμήματα, δεντράκια με σύρμα, τσάντες, και καπνοθήκες!

Δείτε λεπτομέρειες του event και στο facebook: BAZAAR ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΩΝ
Η Βελανιδιά διοργανώνει το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου καλλιτεχνικό Bazaar χειροποίητου κοσμήματος – δώρου στο Copa Shape beach bar, στα Μυκονιάτικα Ν.Καλλικράτειας. Στο Bazaar θα εκτεθούν οι καλοκαιρινές κολεξιόν των κορυφαίων δημιουργών της πόλης αλλά και ανερχόμενων καλλιτεχνών, όλοι τους με ατελείωτη έμπνευση και απίστευτες καινοτομίες στην χειροποίητη δημιουργία! Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί μουσικά από το μοναδικό DJ team του Copa Shape με δροσερά ακούσματα του καλοκαιριού. Φορέστε λοιπόν τις σαγιονάρες σας και ελάτε να πάρετε μέρος ή να απολαύσετε αυτό το πρωτότυπο διήμερο Bazaar δίπλα στην θάλασσα! 
Χορηγοί Επικοινωνίας : ZooRadio & Republic 
Είσοδος Ελεύθερη 

4 σχόλια:

vassia είπε...

καλώς σε βρήκα!!! έμαθα ότι περάσατε super στο bazaar ε; ελπίζω να πήγαν όλα καλά, μου αρέσουν πολύ οι δημιουργίες σου... εάν θέλεις έλα κι εσύ να δεις τι φτιάχνω... καλή συνέχεια!!!

Ανεράιδα είπε...

Φωτεινή, πού χάθηκες; Ελπίζω να είσαι καλά!!
Σήμερα ξεφύλλιζα στο κομμωτήριο το Elle Νοεμβρίου και είδα ότι κάνει μια αναφορά στο μπλογκ σου.....σελίδα 141 αν μπορείς να το βρεις....

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας!!!
Φτιάχνω κόσμημα μπορώ να πάρω μέρος στο Μπαζάρ και τι θα χρειαστώ???

marina vrana είπε...

Υπηρεσίες Βιολογικού καθαρισμού εις βάθος. Καθαρισμός στρωμάτων, Καθαρισμός Καναπέδων κ.α. Πολύχρονη εμπειρία με εγγυημένο αποτέλεσμα

Related Posts with Thumbnails