Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Τα νέα μου!

           Επιτέλους καλοκαίρι! Κι ας μας τα χαλάει ο καιρός εδώ στα βόρεια, εγώ τώρα καταλαβαίνω καλοκαίρι!
           Επί ένα μήνα διάβαζα, διάβαζα και ότι έκανα τις υπόλοιπες ώρες (βόλτες, τηλεόραση, χασομέρι γενικότερα) το έκανα με τύψεις.Το Σάββατο όμως έδωσα επιτέλους τις εξετάσεις που είχα για το μεταπτυχιακό μου και είμαι αισιόδοξη ότι το πέρασα το μάθημα. Ελπίζω να βγουν τις επόμενες μέρες τα αποτελέσματα για να φύγει τελείως αυτό από το μυαλό μου, να κάνω και δήλωση μαθημάτων για το επόμενο έτος, να στείλω και τα λεφτά (1700 παρακαλώ) και να φτιάξει επιτέλους ο καιρός να κάνω και κανένα μπανάκι στη θάλασσα!
           Δεύτερο θέμα τώρα. Βλέπω αυτές τις μέρες τριγυρνάνε βραβεία στη γειτονιά μας! Ένα από αυτά έλαβα κι εγώ από την Μάρη. Με τη σειρά μου θα το χαρίσω σε 3 καινούργιες φίλες  Αγγελική, Χρύσα, Α(ρ)νούλα. 
Τρίτο θέμα! Ετοιμάζω give away! Ζήλεψα (με την καλή έννοια βεβαίως!) τα Blog που κάνουν κάτι τέτοιο, και μετά και το υπέροχο δωράκι που κέρδισα από την αγαπημένη  Ανεράιδα είπα να ακολουθήσω αυτό το παράδειγμα. Τις επόμενες μέρες λοιπόν, θα έχετε νεότερα!

10 σχόλια:

Χαρά Θεοδωρίτση είπε...

Καλά αποτελέσματα σου εύχομαι για τις εξετάσεις σου (συμπάσχω απο την μεριά της μητέρας. Το περνάω απο κόρη)Πάντα να σου απονείμουν βραβεία στη ζωή σου και πάντα να δέχεσαι την αγάπη απο τους γύρω σου!Οσδο για τον καιρό, σε καταλαβαίνω, αλλά απο το να κολλάς απο την υγρασία καλλίτερα να δροσίζει. Η μήπως όχι;
Φιλάκια

( fortounata) είπε...

καλώς την ,εύχομαι να πάνε όλα καλά στις εξετάσεις σου.καλό καλοκαίρι να έχουμε.

Ειρηνη Σ είπε...

με το καλο να παρεις τα αποτελεσματα και να ειναι ενα βραβειο ακομη για τις σπουδες σου

Unknown είπε...

Φωτεινή μου καλά αποτελέσματα σου εύχομαι (Είσαι στο ΕΑΠ?)
Συγχαρητήρια για το βραβείο το αξίζεις.

Πολλά φιλιά

Ανώνυμος είπε...

Καλα αποτελεσματα να εχεις και ξεκουραστο καλοκαιρι.

Πλεκτο Εγκωμιο είπε...

Καλημέρα!! Καλά αποτελέσματα να έχεις! Και φυσικά πολλά πολλά ακόμα βραβεία!

Chryssa είπε...

Καλά αποτελέσματα σου εύχομαι κοριτσάκι!
Mε τον καιρό κάνε λίγο υπομονή και θα φτιάξει.
Σου εύχομαι καλή ξεκούραση και τα βραβεία να έρχονται συνεχώς
Χίλια ευχαριστώ κι εγώ για το βραβείο!!!!Στην αρχή νόμιζα ότι είναι κάποια άλλη Χρύσα. xaxaxa Δεν το περίμενα και πραγματικά χάρηκα πάρα πολύ! Το πρώτο μου βραβείο και σε ευχαριστώ πολύ γι αυτό!! :D
Πολλά φιλιά!!

Φωτεινή είπε...

Κορίτσια ευχαριστώ πάααρα πολύ για τα καλά σας λόγια. Μόλις τώρα άνοιξα το e-mail μου και είδα ότι ο καθηγητής μου έστειλε κιόλας το βαθμό! Πήρα 7,5! ( Τα θέματα που είχα γράψει έπιαναν 8, άρα έχασα μόνο 0,5!) Καλά, είμαι κατενθουσιασμένη!!!!
@Μαρία Ζ.
Ναι, στο ΕΑΠ είμαι. Στο ΜΒΑ. Μη μου πεις ότι είσαι κι εσύ?
@Χρύσα
Το αξίζεις το βραβείο και μια και παλαιότερα είχα δ΄ψσει σε άλλες φίλες, είπα αυτή τη φορά να δώσω στις καινούργιες κοπέλες για καλοσώρισμα. Δε θυμάμαι αν σου είπα χρόνια πολλά. Αν όχι, σου λέω τώρα.
Φιλάκια σε όλες!!!! Πως να το γιορτάσω τώρα αυτό? Θα πάω κομμωτήριο να γίνω ακόμη πιο ξανθιά και το βράδυ θα βγω!

apinkdreamer είπε...

υπεροχες οι δημιουργιες σου!!!

Ανεράιδα είπε...

Φωτεινούλα μου, τι έκανες βρε κοριτσάκι μου; Δεν ήταν ανάγκη να μου στείλεις κάτι, αφού το κέρδισες με το σπαθί σου το καδράκι!! ΤΙ να πω, σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!! Την ευγένεια της ψυχής σου την είχα καταλάβει, τώρα μου επιβεβαίωσες και τη γενναιοδωρία σου!! Και τι γλυκιά σκέψη να τα στείλεις εις διπλούν, τι να πω, με συγκίνησες!! Τα μπιχλιμπιδάκια βέβαια μόλις τα είδα μου ήρθε ιδέα τι να τα κάνω....είναι πανέμορφα!!
Και πάλι σε ευχαριστώ και σου εύχομαι τα καλύτερα και στις εξετάσεις σου και στη ζωή σου!!

Related Posts with Thumbnails