Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Ανοιξιατικοκαλοκαιρινά κουλαρίκια !

   Έχω τόσα πολλά να σας δείξω από αυτά που έχω φτιάξει τις τελευταίες μερές αλλά δεν προλαβαίνω! Αισθάνομαι να με κυνηγάει η έμπνευση κι εγω να τρέχω να προλάβω μην χάσω την ιδέα! Για διάβασμα (γιατί έχω κι από αυτό μια και είπα να ξανακάτσω στα θρανία) ούτε λόγος! Αλλά δυστυχώς θα πρέπει να βάλω ένα πρόγραμμα - 1,5 μήνας έμεινε και μετά καλοκαίρι και δημιουργία.
   Για να σας δείξω λοιπόν μια σειρά από σκουλαρίκια που έφτιαξα χθες καθώς συμμάζευα τα άπειρα κουτιά-κουτάκια με χάντρες και άλλα συναφή που κοντεύουν να με πνίξουν μες στο σπίτι!

 

11 σχόλια:

( fortounata) είπε...

τα σκουλαρίκια είναι πανέμορφα και νεανικά.αύριο έρχομαι εκδρομή στην πόλη σου.

Χαρά Θεοδωρίτση είπε...

Πώς φαίνεται η βιασύνη σου να προλάβεις...μέχρι και το "σ" έφαγες απο τα σκουλαρίκια του τίτλου!!!χα.χα.χα
Πάντως είναι πολύ καλοκαιρινά και χαρούμενα. Μπράβο Φωτεινή, γειά στ αυτάκια που θα τα φορέσουν.

Φωτεινή είπε...

@ φουρτουνιασμένη ψυχή
Καλώς να έρθεις! Θα ερθεις Σέρρες ή σε κάποιο χωριό? Αν θα έχεις χρόνο να βρεθούμε για έναν καφέ να γνωριστούμε και από κοντά!
@ Χαρά
Ούτε που το πρόσεξα Χαρά! Γέλασα πολύ! Λοιπόν θα το αφήσω έτσι λάθος σήμερα για να γελάσουν και όσοι το διαβάσουν και μετά θα το διορθώσω. Έχω και ένα κόλλημα με τα λάθη-δεν τα μπορώ καθόλου-φταίει και το ζώδιό μου(Παρθένος)!

drosostalitsa είπε...

Φωτεινή μου είναι πολύ όμορφα! Τρισχαριτωμένα! Και γω αυριο ερχομαι προς τα μέρη σου ...(αν δεν κάνω λάθος κοντά δεν είναι η Δράμα;) Εκδρομούλα και ανεβασμένη η διάθεση!!!
Καλό βράδυ

Φωτεινή είπε...

@Δροσοσταλίτσα
Μια γειτονιά είμαστε με τη Δράμα. Καλά να περάσεις! Αν ήταν Σ/Κ και είχες χρόνο θα ερχόμουν να σε δω. Η συγκάτοικός μου (ως φοιτήτριες) μένει Δράμα.

ΓΩΓΩ είπε...

Φωτεινη τελεια τα σκουλαρικια σου!!!Τα πρωτα με ξετρελαναν μια και ειναι και το αγαπημενο μου θεμα!!!Σε ευχαριστω και για το βραβειο τωρα το ειδα!!!Και εγω Παρθενος ειμαι!!!Μπορει να γυρησω να διορθωσω μια αναρτηση για ενα κενο παραπανω που αφησα...σκεψου!

Florendia είπε...

Μπράβο ρε! Κι εγώ με τα πρώτα τρελλάθηκα!

erifili είπε...

Φωτεινή μου πολύ χαριτωμένα τα "κουλαρικάκια" σου (το πρόσεξα ότι δεν το είχες προσέξει,αυτά κάνει ο δαίμων της ταχύτητας).Δεν θα το πιστέψεις.Εχω φτιάξει και εγώ μία ίδια καρδουλα με χαρτοπολτό σε χρώμα φούξια με μαύρα λουλουδάκια για να την κάνω μενταγιόν.Μπράβο σου.

TabloMaxos είπε...

Δε βαριέσαι να ασχολείσαι με κουλαρίκια; Κάνε κανένα αλογάκι καλύτερα.

Δημιουργία είπε...

Γλυκουλια τα σκουλαρικια.Καλο μηνα να εχεις.

Natalia είπε...

ti omorfa pouy einai!!!
exeiw poly talento!
xx

Related Posts with Thumbnails