Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Το απόγευμα θα πάω να δω μια φίλη μου που γέννησε προχθές! Σκέφτηκα να της πάω για δώρο κάτι ιδιαίτερο και αποφάσισα να πειραματιστώ φτιάχνοντας ένα diaper cake. Ξέρω, ακούγεται παράξενο! Όταν δείτε τί είναι όμως, θα συμφωνήσετε μαζί μου ότι είναι ένα πολύ όμορφο και πρακτικό δώρο για τη μαμά και το μωρό στο μαιευτήριο.
Πήρα λοιπόν τα υλικά και ξεκίνησα. Είναι λίγο χρονοβόρο γιατί χρειάστηκε τελικά να τυλίξω σε ρολάκια 45 πάνες που τις έδεσα με χάρτινο σπάγγο. Στη συνέχεια έφτιαξα τον πρώτο όροφο της τουρτίτσας και μετά τον δεύτερο και τους τοποθέτησα πάνω σε μια στρόγγυλη, χάρτινη βάση για τούρτες. Γύρω τους έβαλα φουξ κορδέλα και κόλλησα ρος λουλουδάκια. Μετά έβαλα τα μικρά δωράκια. Στο κέντρο μια πούδρα όπου έδεσα με κορδελάκι μια πιπίλα, και γύρω γύρω καλτσάκια, σαπουνάκια, ένα χτενάκι, μια βούρτσα και ένα θερμόμετρο για το μπάνιο.

Το μόνο που έμεινε ήταν να τυλίξω την τούρτα με σελοφάν και να την στολίσω στην κορυφή με ένα λουλούδι από κορδέλα που έφτιαξα μόνη μου. Έτοιμο!
 




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

που το σκεφτηκες;;;;;;;;;;πολυ ωραιο και σχετικα ευκολο.ΜΠΡΑΒΟ

Φωτεινή είπε...

Δεν είναι αποκλειστικά δική μου η ιδέα, μόνο η εκτέλεση. Τα diaper cakes είναι ιδιαίτερα διαδεδομένα στο εξωτερικό. Αν έβλεπες "Sex and the city" το είχε σε ένα επεισόδιο http://www.youtube.com/watch?v=bNrZ46gGCFE

Related Posts with Thumbnails