Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Κι άλλα νεραιδο-κολιέ

Χθες τελείωσα 2 ακόμη κοριτσίστικα κολιέ που προστέθηκαν στην νεραιδο-κολεξιόν!!!
Το πρώτο έχει σαν κεντρικό θέμα μια πεταλούδα, φτιαγμένο με ροζ κορδόνι, ροζ χάντρες και πεταλουδίτσες.
Το δεύτερο έχει κεντρικό στοιχείο ένα κοριτσάκι σε μωβ κορδόνι με ροζ και διάφανες χάντρες και αστεράκια. Και τα δύο έχουν τελείωμα αλυσίδας για ρυθμιζόμενο μάκρος.


Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Το καινούργιο μου blog!

Το σκεφτόμουν εδώ και καιρό και επιτέλους το πραγματοποίησα! Αν έχετε όρεξη περάστε να δείτε το νέο μου (μαγειρικό) blog:      kiliseotentzeris.blogspot.com

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Παιδικά κοσμήματα για μικρές πριγκήπισσες!!!

     Μη νομίζετε ότι τεμπελιάζω επειδή έχω καιρό να σας δείξω κάτι καινούργιο! Σήμερα τελείωσα δύο σετάκια δώρου που μου είχαν γίνει παραγγελία για δύο κοριτσάκια. 
     Για κάθε ένα κοριτσάκι έφτιαξα κολιέ και βραχιολάκι. Επίσης πήρα λευκά κουτάκια δώρου που τα στόλισα με κορδέλα, χρυσόσκονη και λουλουδάκια στα ίδια χρώματα.
     Το πρώτο σετ το έφτιαξα με μωβ χάντρες και ασημί καρδούλες. Στο κολιέ έβαλα μια νεραιδούλα
Το δεύτερο σετ το έφτιαξα με ροζ χάντρες και ασημί πεταλουδίτσες ενώ στο κολιέ έβαλα μια Hello Kitty. Χρησιμοποίησα κορδόνι και στο τελείωμα αλυσίδα για να ρυθμίζεται το μάκρος. Στο τέλος της αλυσίδας έβαλα μία καρδούλα ή μια πεταλούδα αντίστοιχα έτσι για ομορφιά.
      Ελπίζω να αρέσουν στα κοριτσάκια που θα τα πάρουν. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κίνδυνος να χαλάσω την έκπληξη γι'αυτό σας τα παρουσιάζω στις επόμενες φωτογραφίες. Είναι όπως τα είχα μέσα στα κουτάκια. Δυστυχώς ξέχασα να τα βγάλω φωτογραφία και σκέτα.
  





Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

'Εκθεση "Γυναικεία Καλλιτεχνική δημιουργία"

Γεια σας, γεια σας!

Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί είχαμε τα εγκαίνια της έκθεσης "Γυναικεία Καλλιτεχνική Δημιουργία" στον εκθεσιακό χώρο της ΔΕΠΚΑ στις Σέρρες. Είναι μία έκθεση που φέτος διοργανώνεται για 16η χρονιά στην πόλη μας. Στην έκθεση συμμετέχουν με έργα τους γυναίκες ερασιτέχνες δημιουργοί ενώ παράλληλα παρουσιάζεται και η MAIL ART με θέμα «ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ – ΝΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» όπου παρουσιάζονται έργα μικρών διαστάσεων υπό μορφή καρτ ποστάλ από τον Σύλλογο Καλλιτεχνών Εικαστικών Βορείου Ελλάδος. H MAIL ART είναι διεθνής θεσμός στον οποίο παίρνουν μέρος καλλιτέχνες από διάφορα μέρη του κόσμου ανταλλάσσοντας με τον τρόπο αυτό εικαστικά μηνύματα. Την έκθεση διοργανώνουν η Ε.Γ.Ε. Σερρών, οι εθελόντριες από το «Σπίτι της Γυναίκας» και ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Βορείου Ελλάδος (ΣΚΕΤΒΕ), με την υποστήριξη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Σερρών.Η διάρκεια της έκθεσης θα είναι από 3 έως 12 Μαρτίου και θα λειτουργεί καθημερινά πρωί και απόγευμα.
Αυτή είναι η γωνίτσα με τα έργα μου!
Related Posts with Thumbnails